ZAVRŠENA KMNL - POBJEDNIK SV. PETAR

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. - 12:09
Autor: 

U sportskoj dvorani "Župa" u nedjelju 26. svibnja završena je Katolička malonogometna liga Sv. Tripun za sezonu 2012/2013.
U ovogodišnjoj sezoni sudjelovalo je pet momčadi i to: "Sv. Ana" Đurići, "Sv. Petar" Bogdašići, "Sv. Antun" Lepetane, "Sv. Matej" Dobrota i "Sv. Ivan" Kavač.
Igralo se je po dvokružnom sustavu "svatko sa svakim", prema Bergerovim tablicama, nakon čega je pobjednik onaj s najviše osvojenih bodova.

U završnoj utakmici između ekipa Sv. Matej, Dobrota I Sv. Petar iz Bogdašića , pobjedila je ekipa Sv. Petar iz Bogdašića 3:2 I tako sebi osigurala prvo mjesto na turniru I odlazak na Završnicu KMNL u Šibenik.
1. Sv. Petar Bogdašići
2. Sv. Matej Dobrota
3. Sv. Antun Lepetane
4. Sv. Ana Đurići
5. Sv. Ivan Kavač
Završnica KMNL će započeti 31. svibnja u Šibeniku, a dolazak svih ekipa predviđen je do 17 sati. Istoga dana u 19 sati biti će slavljena misa u katedrali sv. Jakova u Šibeniku koju će predvoditi mons. Ante Ivas, biskup šibenski.
U subotu, 1. lipnja u 9 sati započeti će odigravanje utakmica. Utakmice će se paralelno odigravati u četiri dvorane: Baldekin, Meterize, Murter i Tisno. Istoga dana za sudionike će biti organiziran poslijepodnevni izlet u Nacionalni park ˝Krka˝. Polufinalne i finalna utakmica započeti će u nedjelju 2. lipnja u 11 sati u dvorani Baldekin. Susret će biti završen zajedničkim ručkom u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Završnicu organizira Ured HBK za mlade i povjerenstvo za pastoral mladih Šibenske biskupije, uz kordinaciju don Tune Jozića koji je voditelj lige.
Skupina A (dvorana Baldekin)
1. Splitsko-makarska nadbiskupija (prvoplasirani)2. Zagrebačka nadbiskupija3. Dubrovačka biskupija4. Porečka i pulska biskupija
Skupina B (dvorana Meterize)
1. Šibenska biskupija (prvoplasirani)2. Vrhbosanska nadbiskupija3. Đakovačko-osječka nadbiskupija4. Trebinjsko-mrkanjska biskupija
Skupina C (dvorana Tisno)
1. Splitsko-makarska nadbiskupija (prošlogodišnji pobjednik)2. Šibenska biskupija (drugoplasirani)3. Zadarska nadbiskupija4. Vrhbosanska nadbiskupija (prošlogodišnja fair-play ekipa)
Skupina D (dvorana Murter)
1. Riječka nadbiskupija2. Mostarsko-duvanjska biskupija3. KOTORSKA BISKUPIJA4. Požeška biskupija