SVE JE SPREMNO ZA FEŠTU ROGAČ 2013

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 25. srpnja 2013. - 10:37
Autor: 

Četvrta Fešta rogača u Donjoj Lastvi u organizaciji Hrvatske krovne zajednice "Dux Croatorum" biće održana 27.srpnja (subota) sa početkom u 21 sat. Uz već tradicionalne ponudu, rakija od rogača, razne delicije od rogača, biće vina, ribe, slane ribe, dobrog raspoloženja i dobre glazbe obećavaju organizatori.
U zabavnom dijelu programa nastupiti će kao gosti večeri tamburaški sastav gradišćanskih Hrvata-Štrabanci, tamburaši iz Vinkovaca, klapa „Veterani vazda mladi", klapa „Jadran", Modni klub „Modest". Kao gosti svoje prozvode i specijalitete od rogača u kombinaciji sa maslinovim uljem predstaviti će Maslinarsko društvo „Boka". Ove godine na fešti će nastupiti Hrvati iz tri države - Gradišćanski Hrvati iz Mađarske, Hrvatska -Vinkovci i Crne Gore Tivat- Kotor.

Organizator fešte je NVO Hrvatska krovna zajednica "Dux Croatorum", suorganizatori Općina Tivat, Povjerenstvo RH za potporu projektima hrvatske zajednice u CG, Turistička organizacija Tivat, sponzor "Plantaže" Podgorica dok je medijski sponzor Radio Dux.