Mlada Hrvatska s Engleskom u Vinkovcima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 26. rujna 2014. - 11:13
Autor: 

HRVATSKA U21 reprezentacija, nakon osvajanja kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo, čeka dvije utakmice s Engleskom u doigravanju.

Hrvatski nogometni savez objavio je kako će Engleze ugostiti u Vinkovcima, na stadionu Cibalije, dan nakon što A reprezentacija u Osijeku odigra svoju kvalifikacijsku utakmicu protiv Azerbajdžana.

Prva će utakmica biti odigrana 10. listopada na stadionu Molineux u Wolverhamptonu, domu Wolverhampton Wanderersa, s početkom u 18:45. Uzvrat će biti odigran u utorak 14. listopada, s početkom u 18:00 sati, u Vinkovcima.

Ulaznice će biti u prodaji od sljedećeg tjedna preko interneta, na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, a na blagajnama Cibalije bit će dostupne od 8. listopada.

HNS očito ne sumnja u odanost slavonskih navijača, koji su se uvijek pokazali kao sigurno rješenje kada su s ostalih stadiona vrijeđani čelnici HNS-a. Tako je HNS za ovaj spektakl s Englezima postavio cijenu ulaznica na 50 kuna za zapadnu, odnosno 30 kuna za istočnu tribinu.

Ulaznice za utakmicu mlade vrste će se moći kupiti i u Osijeku.