OD REGATA DO KANJONINGA

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. rujna 2013. - 10:21
Autor: 

Menadžment nautičko-turističkog centra i marine Porto Montenegro iz Tivta, priredio je za rujan bogat kalendar raznovrsnih zbivanja za klijente te marine, kao i članove posada jahti koje borave u Porto Montenegru.
U Zbirci pomorskog naljedja Porto Montenegra, tako će u petak večer koncert održati etno-grupa „Grlice" iz Podgorice, sa početkom u 20 sati, dok će do kraja rujna posjetitelji moći da pogledaju i izložbu fotografija, dokumenata i predmeta s broda posvećenu 80-toj godišnjici jedrenjaka „Jadran". U holu upravne zgarde Porto Montenegra na Seljanovu do kraja mjeseca za posjetitelje će biti otvorena i likovna izložba „Sunrise" autora Darka Vlaovića.

Ljubitelji jedrenja ovog će mjeseca u Porto Montenegru zaista imati što da vide i probaju – za vikend od 6.do 8.rujna zakazana je promocija dvije nove trkačke jedrilice tipa „Tofinou 9.5", kojima je upravo obnovljena flota Porto Montenegro Yacht Cluba.
Za 26. rujan zakazan je dolazak u Tivat učesnika ovogodišnje velike regate krstaša pod nazivom „Tisuću otoka", koje na ruti Rijeka-Tivat-Rijeka organizira JK „Jedro" iz Rijeke u suradnji sa PMYC, a do sada je za sudjelovanje u tom sedmodnevnom natječaju prijavljeno 20-tak brodova klase krstaš iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Grčke, Litvanije, Irske, Austrije, Srbije, Velike Britanije i Rusije. Kada brodovi na prvoj etapi regate 26.rujna prispiju u Boku, u akvatorijumu Tivatskog zaliva ispred marine Porto Montenegra bit će priredjena i posebna promotivna manja regata.
Menadžment Porto Montenegra odlučio je da tokom ovog mjeseca obraduje sve ljubitelje prirode i ekstremnih sportova medju svojim klijentima, posebno one koji vole kanjoning, jer će 8.rujna organizirati turu-prolazak kroz kanjon "Nevidio" , a 22. rujna kroz kanjon "Škurde" iznad Kotora. Bit će organiziran i turnir u tenisu, kao i obuka iz zumbe.
S. L.