HUMANITARNA AKCIJA " SUNCE U PELENAMA 2"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 27. rujna 2013. - 10:39
Autor: 

Shopping Centar Kamelija , NVO "Šore od mota" pokrenuli humanitarnu akciju za rekonstrukciju Dječijeg odjeljenja bolnice u Kotoru pod nazivom„Sunce u pelenama 2".
Prošle godine u istoj organizaciji uspjesno je zavrsena i humanitarna akcija „Sunce u pelenama" za rekonstrukciju Porodilista u Kotoru .Vrijednost projekta iznosila je 50 tisuća eura a organizatorima je uručena i nagrada „Iskra" za filantropiju ,Cetinje 2012..

Ovogodišnja akcija „Sunce u pelenama 2" će trajati od rujna 2013. do veljače 2014. .
Tokom tog perioda planirane su mnogobrojne aktivnosti kuvanja i prodavanja jela, sajmovi ,tombole a biće organizovani i mnogobrojin humanitarni koncerti. U cilju prikupljana potrebnih sredstava Tijana Dapčević i Leontina održaće humanitarni koncert u diskoteci Maximus,a takođe i za djecu u Kotorskom Centru Kulture.
Broj žiro računa na koji će se vršiti uplate je 535 – 12616 – 61 kod Prve banke ,a račun je transparentan i otvoren za svakog građanina koji želi imati uvid u isti.
Ovim putem, želimo ne samo da pozovemo sve građane i organizacije kako bi smo sakupili potreban novac za rekonstrukciju dječijeg odjeljenja Opće bolnice u Kotoru.