NAGRADA GRADA KOTORA ŠJORAMA OD MOTA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 21. studenog 2013. - 22:56
Autor: 

Nevladina organizacija "Šjore od mota" iz Kotora ovogodišnji je dobitnik tradicionalne nagrade grada Kotora "21.novembar" za nesebičan volonterski humanitarni rad od posebnog značaja za općinu Kotor, kaže se u zvaničnom priopćenju žirija koji je radio u sastavu: predsjednica prof. dr Tatjana Stanovčić i članovi prof. dr Marija Radulović, Nenad Radunović, prof. dr Darko Antović, Martin Popović, Olga Duhović i Miloš Dževerdanović.
Na današnjoj svečanoj sjednici SO Kotor gradonačelnica Marija Ćatović im je uručila nagradu u iznosu od 2000 eura, koje su Šjore donirale u humanitarnu akciju „Sunce u pelenama 2" za rekonstrukciju Dječijeg odjeljenja bolnice u Kotoru.

Ovogodišnja akcija „Sunce u pelenama 2" traje od rujna 2013. do kraja veljače 2014. .
Broj žiro računa na koji će se vršiti uplate je 535 – 12616 – 61 kod Prve banke ,a račun je transparentan i otvoren za svakog građanina koji želi imati uvid u isti.
„Šjore od mota" su humanitarna NVO koju čine žene okupljene sa ciljem da daju svoj doprinos razvoju Kotorske Općne i njenih građana kroz kulturne, razvojne I humanitarne akcije.
Audio: Predsjednica NVO Šjore od mota Danica Ivović