OTVOREN 29. NAUTIC SHOW

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 27. travnja 2011. - 13:30
Autor: 

U Marini Budva danas je otvoren 29. NAUTIC SHOW Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju u organizaciji Jadranskog sajma.Na ovogodišnjoj nautičkoj smotri predstavili su se izlagači iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije koji su u marini Budva izložili od luksuznih jahti preko plovila srednje kategorije, gumenjaka do posebno interesantnih čamaca domaće zanatske proizvodnje. Na otvaranju sajma prisutnima se obratio izvršni direktor jadranskog sajma Rajko Bujković, dok je nautik šou svečano otvorio Nebojša Popović pomoćnik ministra za održivi razvoj i turizam u Vladi Crne Gore, Koji je istakao značaj ovog sajma i apostrofirao činjenicu da je najveći broj izlagača iz Crne Gore.Na sajmu su  izložena plovila namjenjena prezentaciji i direktnoj prodaji.

Izlagači će potencijalnim kupcima, omogućiti test vožnje. Pored plovila, izlagači su posjetiocima predstaviti skutere, opremu za plovila, opremu za marine, opremu za lov i ribolov, razne vrste pontona i plutača, i vanbrodske motore različitih proizvođača i kategorija.
29. Nautic Show u Marini Budva trajaće do 1. svibnja. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati. Ulaz za posjetioce manifestacije je slobodan.
Audio: Pomoćnik ministra održivog razvoja i turizma Nebojša Popović

Audio: Izvršni direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković