POČEO SA RADOM KOTOR TV

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 11. prosinca 2013. - 11:30
Autor: 

Nakon ispunjavanja zakonskih propisa sa radom počeo je Kotor TV, koji je više od dvije godine radio kao internetska televizija Primorac TV. U zvaničnom priopćenju na stranici portala www. kotor.tv kaže se:
Uvaženi gledaoci,
Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo da je nakon ispunjavanja zakonskih propisa sa radom počeo Kotor TV.
Smatrajući da savremenost gradova u značajnoj mjeri označavaju i njihove televizije, odlučili smo da pokrenemo našu, kotorsku, koja će, uz afirmaciju kulturnih i tradicionalnih vrijednosti, pružati kvalitetne i relevantne programske sadržaje koji informišu, edukuju i zabavljaju.

Vjerujemo da smo u prethodnom dvoipogodišnjem periodu, radeći pod imenom Primorac TV, profesionalnim angažmanom opravdali Vaše povjerenje, ujedno potvrđujući potrebu da drevni Kotor, grad svjetske kulturne i prirodne baštine, dobije svoju televiziju.
Odlučni da Kotor TV razvijamo isključivo poštujući profesionalne medijske norme, naglašavajući prepoznatljivost, ozbiljnost i vjerodostojnost, držaćemo se nezavisnosti i inovativnosti, snažno pomažući društveni razvoj.
I pored činjenice da djelujemo na principu samoodrživosti, otpočeli smo sa aktivnostima kojima nastojimo da obezbijedimo finansijske i ostale uslove potrebne za emitovanje programa putem kablovskih operatera, a do ispunjavanja tog cilja možete nas pratiti na internetu, facebooka, yotube i twitera - kaže se u zvaničnom priopćenju ekipe Kotor TV.