VUČINOVIĆ – OSUĐUJEM NAPADE NA NOVINARE I NOVINSKE KUĆE KAO I NA PROSTORIJE NAŠE STRANKE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 09. siječnja 2014. - 13:00
Autor: 

„Osuđujem napade na novinare i novinske kuće, kao i napade na prostorije naše stranke, koje ih je bilo u dva navrata u protekloj godini. Moramo raditi na suživotu i toleranciji, da takvih događaja bude što manje" kazala je ministrica i predsjednica HGI-a, Marija Vučinović gostujući na valovima Radio Dux-a.
Kada je u pitanju povraćaj imovine u Mrčevom polju mi smo odvojili dio sredstava koje dobijamo iz budžeta kao stranka (HGI) i usmjerili ih na način da pomognemo povraćaj oduzete imovine. Ta priča je krenula drugim tokom koji mi nismo željeli. Aktivno ćemo se boriti da se zemlja koja je na taj način oduzeta ne samo Hrvatima nego i svima ostalima zakonskim putem vrati, kako bi u konačnici svi bili zadovoljni – kazala je Vučinović.

Što ministrica i predsjednica stranke kaže o budućim planovima i aktivnostima stranke u narednom periodu, školi engleskog jezika, promociji kulturne baštine, suradnji sa Hrvatima iz Podgorice i Bara, ministarskom poslu, sjednicama vlade, poslušajte u našoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja".