ULOV MJESECA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 18. veljače 2014. - 11:05
Autor: 

Prvo mjesto i vaučer od 50 eura u siječanjskom kolu nagradne igre „Ulov mjeseca", koju za sportske ribolovce na Crnogorskom primorju organizira kompanija za proizvodnju i promet ribomaterijala i opreme za more „Una" iz Tivta, osvojili su Mićko Bubanja i Vladimir Vukasović Vladimir iz Orahovca s ulovljenom tunom-žutoperkom od 55 kilograma.
Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura osvojio je Filo Biskupović s Mula. On je ribajući s obale na karolu kod Instituta za biologiju mora u Dobroti, na mamac – živoga špara, uhvatio brancina kapitalca težine 5,2 kilograma.

Još većeg brancina, teškog 9,7 kilograma ulovio je Ljubo Popara, koji je osvojio treće mjesto i nagradni vaučer od 20 eura, zato što je njegov kapitalac „pao" na samolovku koja se ne vrednuje kao klasični sportski ribolov.
S obzirom da nije ispunjavao kriterijume oko prijavljivanja ulova, i nije dostavljena adekvatno dokumentacija, a u pitanju je zaista kapitalni primjerak, iz „Une" su odlučili da specijalnu utješnu nagradu u siječanjskom kolu „Ulova mjeseca" dodijele Boru Vitezu za ulovljenu lignju težine čak 2,4 kilograma.
S. L.