NOVO SPONZORSTVO "MUZIČKOJ ŠKOLI TIVAT"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 24. veljače 2014. - 12:45
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja godišnju sponzorsku suradnju sa "Muzičkom školom Tivat", u vidu donacije od 4.000 eura, koja će biti finansijska podrška za organizaciju osam seminara – za klavir, gitaru, violinu, flautu, saksofon, trombon, trubu i hornu, kao i za odlazak na neka od takmičenja van Crne Gore.
Vizija Muzičke škole Tivat je da postane vodeća škola za puhačke instrumente u ovom dijelu Europe. Ostvarenje ove vizije zahtjeva realizaciju različitih projekata među kojima su i angažman gostujućih profesora iz europskih glazbenih škola, kao i nabavka adekvatnog instrumentarija i opreme za rad. U tom smislu "Muzička škola Tivat" već treću godinu za redom dobijaa donaciju od kompanije Adriatic Marinas – kazala je direktorica Pina Bubanja.

Tokom prethodne godine učenici srednje glazbene školi predstavili su se se tivatskoj publici koncertom u Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru, ali i na platou ispred podmornice Heroj, koncertima polaznika i učenika XI. međunarodne radionice za puhačke instrumente.