Tivat- nova riva i hotel "Regent - Porto Montenegro"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 04. travnja 2014. - 11:15
Autor: 

Hotel "Regent Porto Montenegro" koji će biti otvoren na ljeto, točnije za 87 dana kako stoji na displeju koji odbrojava vrijeme do otvaranja, u tivatskoj marini angažirati će 160 do 170 zaposlenih, a tendecija menadžmenta kompanije "Regent Porto Montenegro Hotels & Resorts" je da zaposle ljude iz Tivta i čitave Crne Gore.
Hotel dizajniran od ReardonSmith Architects, sadržaće 80 jedinica, uključujući hotelske sobe i rezidencije.

Planiran da prve goste primi u ljeto 2014. godine, hotel će igrati značajnu ulogu u okviru projekta Porto Montenegro.
Krov boje terakote, estetika inspirrana Venecijom i italijanskim palačama koji postoje diljem zaliva, svjedoče o višestoljetnom utjecaju Venecije na ovim prostorima. Centralni hol sa širokim pogledom na more i okolne planine vodi ka mirnoj "vodenoj bašti" koja sadrži potapajuću kamenu stazu povezanu sa "privatnim ostrvom" namjenjenim za večere i ekskluzivne događaje.
U prizemlju smješteni café, restoran, tzv. "cigar lounge" i "library bar" nuditi će veliki opseg ugostiteljskih usluga. Planirana su i dva hotelska bazena, jedan u unutrašnjosti a drugi otvoreni, na samom vrhu zgrade, kao i prepoznatljivi Regent Spa i fitness centar.
Tivat se intezivno priprema za predstojeću turističku sezonu, tako da su intezivirani radovi na popločavanju šetališta Pine i rekonstrukciju hotela "Pine".
Oko deset tisuća četvornih metara rive se popločava prirodnim bijelim kamenom sa Čeva, a radi se i takozvano plutajuće guvno, koje će služiti i kao alternativna scena.
Više pogledajte u našoj foto galeriji.