PREMIJERA KAZALIŠNE PREDSTAVE "MEDITERANO"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 21. srpnja 2011. - 8:31
Autor: 

Premijera kazališne predstave "Mediterano" redatelja Erola Kadića, tivatskog Centra za kulturu, odigrana je sinoć na maloj sceni atrijuma Ljetnjikovca Buća. Publika je sa oduševljenjem prhvatila kazališnu anti ratnu priču koja je urađena po motivima kultnog filma "Mediteraneo" italijanskog režisera Gabrijela Salvatorija.
"Od filma koji je 1991. osvojio Oskara za najbolji strani film, ostala samo ideja. Više od 40 procenata scena nema u filmu. Prva stepenica rada na predstavi je izvaditi dijalog listu. Kad smo izvadili dijalog listu to je bio tekst od 12 strana, a tekst predstave ima 63 strane.", kazao je redatelj Erol Kadić.

U predstavi su igrali Vlastimir Đuza Stojiljković, Mladen Nelević, Tanja Bošković, Boro Stjepanović, Nenad Ćirić, Julija Milačić, Goran Slavić, Stevan Radusinović, Slaviša Grubiša i Emir Ćatović.
Sa predstavom "Mediterano" CZK Tivat nastupit će i u takmičarskom programu Festivala mediteranskog teatra „Purgatorije". Ovo je osma kazališna predstava u produkciji Centra za kulturu Tivat
Audio: Redatelj Erol Kadić

Audio: Glumica Julija Milačić

Audio: Glumac Mladen Nelević

Audio: Glumica Tanja Bošković

Audio: Vlastimir Đuza Stojiljković