Bliži se ovogodišnji CMC festival u Vodicama

Time to read
2 minutes
Read so far

Četvrtak, 14. svibnja 2015. - 10:39
Autor: 

Ovogodišnji 7. CMC festival bit će održan u Vodicama 12. i 13. lipnja.

Festival medijski pokrivaju Radio Dux i Skala radio.

Svakodnevno sa naših frekvencija emitiramo sve pjesme s ovogodišnjeg revijalnog festivala, a svakog tjedna očekuju vas i emisije “U susret CMC festivalu”.

Radio Dux i Skala radio ovog četvrtka emitirali su zajedničku 7. emisiju, u kojoj smo vam prezentirali nove detalje oko ovogodišnjeg festivala.

Također, predstavili smo tri nova hita: Danijela Martinović s pjesmom “Dežuraj”, Željko Bebek s pjesmom “Prvak svijeta” i Dražen Zečić s pjesmom “Koga da volim, kada tebe nema”.

Do sada smo slušali sljedeće izvođače i skladbe:

Igor Cukrov - Volio sam cure

Ivan Zak - Jedan u nizu

Minea - Razonoda

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal - Emotivna prijetnja

Opća Opasnost - Za svaku tvoju suzu

Magazin - Doktore         

Učiteljice - Luda kuća    

Mejaši - Kako da te zaboravim

Lidija Bačić - 100% možda

Tomislav Bralić i klapa Intrade - Zalutali pogled

Emilija Kokić - Iznenađenje

Mladen Grdović i Ivana Kovač - Dva goluba

Klapa Šufit - Ako me još uvik voliš

Tonči Huljić & Madre Badessa - Nisam papak

Tijekom emisije podsjetili smo se i na prošlotjedne izvođače i pjesme.

Grupa Magazin će i ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama i to s pjesmom "Doktore", za koju je već urađen i video spot. Nastup na CMC festivalu komentirala je i pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara: "Ovo nam je već peti nastup na CMC festivalu i njemu se iskreno veselim. Ležerna atmosfera, mnoštvo kolega koje vidim na jednom mjestu, a i publika koja je već upoznata s pjesmom donesu uvijek neko pozitivno raspoloženje, a i sad kad je pjesma napokon gotova i snimljen je spot, mogu se početi pripremati za nastup", rekla je Andrea. Grupa Magazin prošle se godine na CMC festivalu predstavila s pjesmom "Školovana da preživim", nakon koje su objavili album "Mislim pozitivno!" i zaključni singl sa spomenutog albuma "No no no".

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal publici predstavljaju novi projekt. Iako su promijenili ime, zvuk ostaje dosljedan njihovim starim pjesmama po kojima su dobro poznati domaćoj publici. "Emotivna prijetnja" je naslov pjesme s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i aranžman potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva. Pjesmu je komentirala Sanja Doležal: "Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili pjesmu koja nam se odmah svidjela. Pjesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu rijeku Mrežnicu, okruženi obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da će se svidjeti našoj vjernoj publici i da će doživjeti barem djelić pozitive i ljubavi koju smo opisali", istaknula je Sanja. Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere nakon Novih Fosila, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su tek krenuli svirati.

Renata Končić, poznatija kao Minea, sprema se za odlazak u Vodice gdje će na CMC festivalu predstaviti svoj novi singl ''Razonoda''. “Dugo sam tražila rješenje i bila u nedoumici što snimiti, a da se svidi i meni i publici. Tonči Huljić me spasio po ne znam koji put”, rekla je Minea.

Mlađe se osjećam kao plavuša, otkrila je Minea i dodala da se nije osjećala premladom kada je profesionalno krenula u glazbene vode.

Na pitanje o udaji, simpatična pjevačica spremno je odgovorila: "O tome razmišljam još od puberteta, ali još se osjećam kao da sam u pubertetu". Inače pjevačica je već tri godine u vezi s bivšim  nogometašem Slađanom Ašašinom.

Na zajedničkim frekvencijama Radio Duxa i Skala radija družit ćemo se i narednog četvrtka u 11 sati (repriza popodne).

Audio: 
CMC