„Bokeljska noć 2020.“ ove godine online

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 28. kolovoza 2020. - 10:47
Autor: 

Tradicionalna manifestacija – fešta nad feštama „Bokeljska noć 2020.“ održat će se ove godine samo online,  putem facebook stranice JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i portala  bokeljska.me.

Ovo će biti prvi interaktivni online događaj u organizaciji kotorskog Kulturnog centra, a u režiji i produkciji Aleksandra Kaluđerovića.

U akvatoriju kotorskog zaljeva publici će se, u tri đira,  predstaviti 30 alegorijskih barki koje će konkurirati za nagrade i to:

-  Treća nagrada – 200,00

-  Druga nagrada- 300,00

-  Prva nagrada – 500,00

Najbolju barku ove godine birat će gledatelji  i to glasanjem putem site-a bokeljska.me. Program Bokeljske noći, u izmijenjenoj online formi, obuhvata brojna uključenja,  priloge i iznenađenja, a vodit će ga Dubravka Jovanović i Dolores Fabian.

 Sponzori Bokeljske noći su:      

 APARTMAN ANTIKA GUEST HOUSE

GASTRO  BAR LAV

CAFE BAR OMBRA    

KOTORSKI FESTIVAL POZORIŠTA ZA DJECU, koji su za Instagram pratioce Kulturnog centra osigurali nagrade.

 Snimak Bokeljske noći 2020., bit će emitiran na Televiziji Crne Gore u ponedjeljak 31. 8.  2020.g. Poštujući mjere Vlade Crne Gore i NKT - a ovo je bio jedini način da se ne prekine višestoljetna tradicija. Organizator  je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizator lokalna Turistička organizacija, uz pokroviteljstvo Općine  Kotor.