Bravo grade Tivte!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 02. siječnja 2017. - 10:07
Autor: 

Tisuće ljudi, kako onih najmlađih tako i starijih, pridružilo se proslavi Nove godine u Tivtu, koja je po prvi puta organizirana u Tivtu.

Općina Tivat, kao i Turistička organizacija, uz suradnju s Udruženjem poduzetnika Tivta i kompanijom „Brand New Tivat“ učinili su da Tivat ove zime procvjeta. Prelijepo ukrašeno šetalište, trgovi i ulice, drvene kućice na rivi s ugostiteljskim ponudama, vatromet s trajekta, sjajni izvođači – sve je bilo kako i dolikuje jednom turističkom gradu u novogodišnjoj noći.

Tivćani i njihovi gosti iz Crne Gore i inozemstva, dočekali su Novu 2017. godinu uz zagrebački rock sastav „Prljavo kazalište“, koji je izvodio svoje najpoznatije skladbe, ali i skladbe drugih poznatih glazbenika. Građani su imali priliku uživati i u popodnevnom koncertu hrvatske proslavljene violinistice Ane Rucner, a sinoć je u hladnoj zimskoj noći svojim pjesmama sve zagrijao Haris Džinović, koji je pjevao zajedno s publikom.

Predsjednica Općine Tivat, dr. Snežana Matijević izjavila je da će organiziranog dočeka u Tivtu sigurno biti i iduće godine. Bravo za Tivćane i za grad Tivat!