”Carnival Vista” prilikom prvog putovanja uplovio u Kotor

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. svibnja 2016. - 8:48
Autor: 

Jučer je u Bokokotorski zaljev uplovio brod  „Carnival Vista“, iz linije Carnival Cruise, najveći u svojoj klasi. Ovo je njegovo prvo putovanje.

"Pričinjava mi izuzetno zadovoljstvo činjenica da ste odabrali Kotor kao jednu od destinacija za prvo putovanje Carnival Viste. Hvala Vam za ukazano povjerenje, i nadam se da Vaši gosti da uživaju u našem gradu", kazao je predsjednik Općine  Kotor, dr. Aleksandar Stjepčević.

Ovim kruzerom plovi 4.000 turista koji su jučer imali priliku i da obiđu Kotor.

"Nakon što saberemo utiske naših klijenata, a Vaših gostiju, moći ćemo da zaključimo da li će Kotor biti stalna destinacija ovog broda. Pretpostavljam da je to veoma ostvarivo", kazao je predstavnik kompanije, Leon Sotlif.

Svoje zadovoljstvo postignutim izrazio je i direktor AD “Luka Kotor”, gospodin  Vasilije Kusovac. “Danas smo pokazali koliko smo spremni za sve situacije koje nadolaze. Tim Luke Kotor je savršeno uigran, a to su primijetili kako članovi posade Carnival Viste, tako i svi turisti koji su posjetili Kotor”.

“S obzirom na statistiku koja već u ovom periodu pokazuje da u luku Kotor pristiže znatno veći broj plovila nego prethodnih godina, siguran sam da će ovo biti izuzetna sezona, te da ćemo skupa, dati sve od sebe, da Kotor zasija punim sjajem, kako bi opravdao očekivanja znatiželjnih posjetilaca”, dodao je predsjednik Općine  Kotor, dr.  Aleksandar Stjepčević.

Carnival Vista će u narednih 6 mjeseci ploviti Mediteranom.