Danas druga izložba radova polaznica kreativnih radionica

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 01. prosinca 2019. - 8:08
Autor: 

Kreativni Centar Tivat Vas poziva na drugu izložbu radova polaznica kreativnih radionica. Izložba će biti održana danas,  s početkom u 17 h u kafe baru Regata.

„Da li ste i Vi, nakon prve izložbe održane u kafe klubu Regata u okviru projekta "Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi" pomislili "Da je samo potrajalo malo duže"? Ukoliko je odgovor na ova pitanja potvrdan, pozivamo Vas na još jedno kreativno druženje 01. decembra u kafe baru Regata od 17 h do 20 h“- poručuju organizatori.

Na prvoj izložbi su, kako je navela Iva G. Čelanović, možda većim dijelom bile prisutne ona i njezine kolegice Vesna Sindik, voditeljica radionice tkanja i Tatjana Radonić, voditeljica radionice oslikavanja kamena. Međutim, kako je tom prilikom najavila cilj im je da se na narednih pet planiranih izložbi, sa svojim radovima predstave i polaznice besplatnih radionica i da će one biti neke nove poduzetničke snage, a ono što svakako očekuju je vaša podršku i dobra energija!

“Smatramo da ovo što radimo vrijedi zapravo i  za širu zajednicu. Nalazimo se oko razmjene energija, vještina i misija koje sve nas zajedno dotiču, a ne stižemo, u ovom nekom vremenu, tome da se posvetimo i  smatramo da su izložbe ovog tipa idealno mjesto za tu vrstu interakcije.”, navela je Iva G Čelanovć predstavnica Kreativnog Centra Tivat.

Ova izložba dio je projekta “Žensko socijalno preduzetništvo u kulturi”, koji se sprovodi u općini Tivat, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) koji financira Europska unija (EU),  a sprovodi Program ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu s općinama Tivat, Kotor, Nikšić, Pljevlja i Podgorici.