Dodjela diploma studentima u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 02. travnja 2015. - 11:00
Autor: 

Na Fakultetu za pomorstvo u Kotoru upriličena je svečana dodjela diploma studentima koji su pohađali i uspješno završili obuku Offshore Ship Handling. Obuka je realizirana na  na Offshore simulatoru u Trening Centru Fakulteta, a istu je studentima održao   instruktor kapetan Knut Steinar Dyrkorn iz Norveške.

Obuka je organizirana za najbolje studente studijskih programa Nautika i Pomorske nauke i predstavlja vid realizacije zajedničkog projekta Fakulteta za pomorstvo i Alesund University College iz istoimenog grada iz Norveške pod nazivom „Montenegro Sustainable Maritime Competence Development Initiative“.

Dekan Fakulteta za pomorstvo prof.dr.  Danilo Nikolić dodijelio je diplome studentima: Nikoli Marasu, Goranu Velašu, Nikoli Vukanoviću, Đorđu Dašiću, Danilu Stankoviću, Marjanu Damjanoviću, Milošu Koloviću i Nikoli Đurđiću. Dekan je tom prilikom studentima uputio srdačne čestitke povodom uspješno završene obuke i poželio im puno uspjeha u studiranju i zaposlenju na nekom od brodova svjetskih kompanija.

Na Fakultetu za pomorstvo planiraju se nove slične aktivnosti u cilju dalje realizacije navedenog Projekta i ostvarivanju započete uspješne suradnje a projektnim partnerom iz Norveške.