Dvanaest godina Radija Dux

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 06. prosinca 2021. - 6:59
Autor: 

Radio Dux obilježava dvanaestu  godinu od početka službenog emitiranja 6. prosinca 2009. godine.

Tijekom prethodnih godina trudili smo se, a   trudit ćemo se i ubuduće, koliko god smo u mogućnosti,  na najbolji način vam predstaviti našu misiju, a to je očuvanje kulturnih, jezičnih i drugih specifičnosti, koje nas karakteriziraju kao hrvatsku nacionalnu manjinu u Crnoj Gori.  Radio Dux i portal www.radiodux.me su postali prepoznatljivi kao radio hrvatske nacionalne manjine u Crnoj Gori, ali isto tako i svih onih koji su nam potpora  te  podržavaju naš rad i prate nas na našem medijskom putu.

Nažalost, svjesni smo da se ljudi diljem svijeta bore s brojnim poteškoćama i problemima. U stalnoj smo brizi za obitelj, prijatelje i  poznanike te želji za povratkom normalnom životu. Kako povratku svakodnevnim stvarima, koje se više ne podrazumijevaju, tako i brojnim kulturnim projektima, koji nas svih ispunjavaju. Nadamo se da ćemo naše ciljeve ostvariti, uz vašu potporu i razumijevanje.

Želimo vam zahvaliti  što ste sve ove godine uz nas. Hvala vam na idejama, kritikama i nesebičnoj potpori. Budite i dalje uz nas, uz želju da uvijek opravdamo vaše povjerenje.

Veliki pozdrav šalje vam ekipa Radija Dux!