Društvo

Fešta kamelija 2023.

Tradicionalna manifestacija Fešta kamelija 2023., u organizaciji NVU Kamelija  Stoliv i Mjesne zajednice Stoliv, bit će održana od 25.3 do 14.5.

Pročitajte više

Mladi obilježili Međunarodni dan šuma i Međunarodni dan voda

Mladi NVO Naša akcija i Omladinski tim Tivat u nedjelju, 19. 3.,  obilježili su Međunarodni dan šuma i Međunarodni dan voda edukativnom turom Kotor - Krstac - Pestingrad.

Pročitajte više

Mons. Gjonlleshaj imenovan apostolskim upraviteljem upražnjene stolice Kotorske biskupije

Sveti Otac Franjo imenovao je apostolskim upraviteljem upražnjene stolice Kotorske biskupije mons. Rroka Gjonlleshaja, nadbiskupa barskog, objavila je Apostolska nuncijatura

Pročitajte više

Bez cukra molim - Radojka Abramović

Radojka Abramović o monografiji 70 godina Pomorskog muzeja u Kotoru.

Pročitajte više

Preminula Dubravka Ugrešić

Poznata hrvatska književnica, esejistica i prevoditeljica Dubravka Ugrešić preminula je u petak u Amsterdamu u 73. godini, priopćio je zagrebački Multimedijalni institut.

Pročitajte više

Vrijedna donacija kompanije Luštica Development Domu zdravlja Tivat

Kompanija Luštica Development još jednom je pokazala društvenu odgovornost  opredjeljujući značajna sredstva za kompletnu rekonstrukciju prostorija dječjeg dispanzera u Domu zdravlja Tivat, za koju su   pripremni rado

Pročitajte više

Eva (žena) – simbolika u (likovnoj) umjetnosti

„Ali ženi ne dopuštam da bude učitelj, niti da vlada mužem nego da bude mirna.

Jer je Adam sazdan prvi, zatim Eva:

Pročitajte više

Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2023. godinu

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatske nacionalne manjine u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2023. godinu. 

Pročitajte više

HNV – Stalni rad na poboljšanju statusa Hrvata u Baru i cijeloj Crnoj Gori

Gosti Radio Bara bili su Zvonimir Deković, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća u Crnoj Gori i potpredsjednik, Baranin, Darko Perić.

Pročitajte više

Vuksanović gost centralnog dnevnika Adria TV

Večeras će u centralnoj informativnoj emisiji na Adria TV gost biti predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović. Gostovanje je predviđeno za 18 sati kada počinje Info plus, a govorit će se o aktualnim temama iz Crne Gore.

Pročitajte više

U Sutomoru proslavljeno 180 godina Papinskog misijskog Djela svetog djetinjstva

Župne zajednice Sutomore, Šušanj i Brce prigodno su na treću korizmenu nedjelju, 12. ožujka 2023. godine proslavile veliku i lijepu obljetnicu – 180 godina Papinskog misijskog Djela svetog djetinjstva.

Pročitajte više

Kokotići u podne

O catari, da ako pristane.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo