HGI jači nego ikad

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 21. prosinca 2016. - 16:57
Autor: 

Centar za demokraciju i ljudska pravaCEDEM -  je na današnjoj konferenciji za medije predstavio rezultate istraživanja političkog javnog mnijenja. Rezultate istraživanja su predstavili mr. Nenad Koprivica, izvršni direktor CEDEM-a i  gospodin Miloš Bešić,  glavni metodolog CEDEM-a.

U istraživanju je sudjelovalo ukupno 1029 ispitanika, a istraživanje je realizirano u periodu od 5. do 14. prosinca 2016. god.

Istraživanje, između ostalog, također pokazuje i postotak političkih stranaka tj. postotak rejtinga opredijeljenih građana, koji su dali svoje povjerenje pojedinim strankama.

Tako je Hrvatska građanska inicijativa svojim kvalitetnim djelovanjem nakon izbora zavrijedila povjerenje građana te  je na tabeli CEDEM – ovog istraživanja pokazala najveću razinu popularnosti od njenog osnutka. Trend rasta, nakon odlične kampanje, koju su građani u Crnoj Gori prepoznali i podržali, što je i pokazao odličan rezultat na izborima dokaz je da Hrvatska građanska inicijativa evidentno jača što i pokazuje istraživanje CEDEM – a.Postotak rasta od 1. 4 posto je dokaz da  HGI prati put uspjeha, put koji su građani vidjeli kao put budućnosti i bezuvjetno mu dali potporu. Sve navedeno govori i dokazuje da se parlamentarni status učvrstio, a biračko tijelo proširilo.

Trend rasta pokazuje HGI kao stranku na koju se građani u Crnoj Gori mogu osloniti, vjerovati joj te prepoznati  Program HGI – ja, koji će se zalagati za prava  svih građana u Crnoj Gori.