Humanitarna večer "Pleši za djecu"

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 21. srpnja 2017. - 8:59
Autor: 

Globalno prepoznatljiv brend luksuznog nakita Misahara organizira humanitarnu disco večer Pleši za djecu, po uzoru na svjetski poznati njujorški Studio 54 – donatorska večer zakazano je za 22. srpnja na bazenu Jaht kluba Porto Montenegro i noćnom klubu Platinum, s početkom u 20h.  Sva prikupljena novčana sredstva biće namjenjena projektima humanitarne organizacije Budi human, odnosno djeci koja se bore s cerebralnom paralizom.  Misahara događaj „vratit će“ sve goste u 70-te i 80-te godine njujorškog clubbing-a, od glazbe do mode tog kultnog doba. 

 

Dizajnerica brenda Misahara, Lepa Galeb Roskopp, tim povodom, organizirat će i luksuznu lutriju s artiklima koje donira njezin brend, interesantnim paketima koje dariva Porto Montenegro, kao i drugi sponzori poput Regent Porto Montenegro, Aman Resorts-a, i mnogih drugih prestižnih brendova.

Minimalna ulaznica za događaj bit će 20 eura.

 

Sredstva prikupljena od ovog događaja biće usmjerena za djecu koja boluju od cerebralne paralize u Crnoj Gori. Sam događaj jeste nastavak onoga što je urađeno sa Teletonom i vrlo sam zahvalan što je Misahara pronašla nas kao partnera i ukazala nam povjerenje da raspolažemo s tim novcem, odnosno taj novac koji bude prikupljen, rasporedimo ravnomjerno svoj djeci kojoj treba pomoć, izjavio je Goran Jovanović, izvršni direktor fondacije Budi human.

 

Izuzetno mi je zadovoljstvo organizovati i podržati humanitarne akcije širom svijeta, pogotovo u zemlji u kojoj je Misahara kao brend „usidrena“. Toliko je lijepih istinskih razloga zašto nam je fondacija Budi human partner u ovom projektu, a prvenstveno zbog toga što na najljepši način pružaju podršku djeci, istakla je Lepa Roskop.

 

Za više informacija i rezervaciju kontaktirajte Misaharu putem e-mail adrese: TrueCause@Misahara.com, ili putem telefona: +382 32 540 259