Javni poziv – potpora individualnom kulturnom stvaralaštvu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 26. rujna 2018. - 8:47
Autor: 

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Općine Kotor raspisuje JAVNI POZIV, za potporu individualnom kulturnom stvaralaštvu, iz oblasti glazbe, književnosti, znanosti, filma i kazališta, te za autorska djela stvaratelja s područja Općine Kotor.

Javni poziv je otvoren od 25. 9. do 15. 10. 2018. godine.

Maksimalno sudjelovanje potpore po odabranim projektima iznosi do 50% ukupno potrebnih sredstava za realizaciju projekta. Ukupno opredijeljena budžetska sredstva po ovom pozivu iznose 10.000 eura.

Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti će na osnovu pristiglih zahtjeva, a nakon zatvaranja Javnog poziva, objaviti na portalu Općine imena svih autora i projekata kojim su konkurirali za potporu, kao i svih onih koji su dostavili nepotpunu dokumentaciju s rokom od tri dana za dopunu dokumentacije.

Nakon isteka roka, Općina Kotor će u roku od 10 dana obaviti selekciju projekata na osnovu navedenih uvjeta prihvatljivosti i kriterija za odabir. Lista odabranih projekata bit će objavljeni na portalu Općine Kotor, a najkasnije za 30 dana od dana objave prihvaćenih projekata bit će potpisani ugovori.

Informacije putem telefona 032/325-860 / lokal 227 ili mail adrese kultura@kotor.me.