Javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje malih projekta na području Crne Gore

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 03. listopada 2020. - 9:21
Autor: 

Caritas Crne Gore i Udruženje paraplegičara Bar, u okviru projekta „SOCIETIES 2“ - Podrška organizacijama civilnog društva jačanjem njihovih vještina, inkluziji osoba s invaliditetom i EU standardima u zemljama u jugoistočnoj Europi, kojeg financira Europska unija, objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za financiranje malih projekta na području Crne Gore.

 „Finansiraće se najmanje osam projekta u iznosu od 5.000 do 8.250 eura. Zahtjeve mogu dostaviti lokalne organizacije civilnog društva koje pomažu/rade s osobama sa invaliditetom uključujući osobe sa mentalnim poteškoćama. Poziv je otvoren do 15.11.2020. godine. Specifičan cilj ovog programa je jačanje kapaciteta civilnog društva da bude efikasan i odgovoran nezavisni akter sposoban za konstruktivno povezivanje s institucijama o ključnim društvenim izazovima“ – stoji u priopćenju.

Svi relevantni dokumenti o ovom pozivu se mogu preuzeti sa sajta Caritasa Crne Gore na prispojenom linku: https://caritascg.me/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-finansiranje-malih-projekta-na-podrucju-crne-gore/