Joško Klisović večeras u Donjoj Lastvi

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 26. travnja 2019. - 10:15
Autor: 

Danas će hrvatsku zajednicu u Crnoj Gori posjetiti Joško Klisović, kandidat na predstojećim izborima za Europski parlament iz Republike Hrvatske. On će u sklopu svoje predizborne kampanje boraviti u Donjoj Lastvi, gdje će se susresti s čelnicima Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore i Hrvatske građanske inicijative, a potom će održati tribinu na temu „Što nova država članica treba tražiti od EU?“

Podsjećamo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izbore je raspisala za 26. svibnja, kada će građani glasovati na biračkim mjestima u Hrvatskoj te sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava RH. U Odluci se kaže kako se u Europski parlament bira 12 predstavnika iz Hrvatske  i to sukladno Ugovoru o pristupanju te odredbama Odluke Europskog vijeća od 28. lipnja 2018. Početak tribine je u 19 sati u Domu kulture "Josip Marković" u Donjoj Lastvi.

Joško Klisović je šesti po redu na listi SDP – a, koju predvodi europski zastupnik Tonino Picula. Klisović je obnašao i obnaša niz značajnih funkcija, a zanimljiv je i po svojim sportskim aktivnostima, više o gospodinu Klisoviću.