Kamo za doček Nove 2018. godine

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 29. prosinca 2017. - 10:20
Autor: 

Tivat

Poznati hrvatski glazbenik Gibonni zabavljat će nas na Pinama 31. 12. dok već narednu večer nastupa poznati glazbenik Željko Joksimović, a 2. siječnja Neda Ukraden.

 

Kotor

U Kotoru će posjetitelji uživati uz rock bendove. 31. 12. će nastupiti lokalni sastav Light Under the Black Mountain, bend Letu štuke, hercegnovski glazbenik Rambo Amadeus, kao i sastavi Partibrejkers i Električni orgazam.

Prvog siječnja 2018. godine nastupit će bendovi Veliki prezir, Stray Dogg, Obojeni program, Let3 i Disciplin A Kitschme.

 

Herceg-Novi

Doček Nove godine počet će u 21 sat kada će u Parku Boka nastupiti grupa Senkina đeca, a u 2018. će nas uvesti poznati glazbenik Vlado Georgiev, s početkom u 23 sata.

Prvog siječnja 2018. godine u Parku Boke će svoj koncert od 21 sat održati poznati bokeljski bend Sinhro, a nakon njih slijedi koncert Van Gogha u 23 sata.

 

Budva

Za Novu godinu u Budvi će nastupiti poznati bend Bijelo dugme, a kao predgrupa  će nastupiti “Queen Simphony”.

U sklopu večernjeg programa 1. siječnja nastupit će grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”.

 

Dubrovnik

30. prosinca u 21 sat, na Stradunu će nastupiti  poznata ženska grupa The Frajle, dok će 31. prosinca će u 21 sat  doček na Stradunu započeti grupa Pravila igre, potom Songkillersi  i diljem regije poznati Dino Merlin.

Kao i svake godine, 1. siječnja u podne, održat će se tradicionalni novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.