Kotorani abrumali Budvane i Tivćane

Time to read
1 minute
Read so far

Srijeda, 27. veljače 2019. - 9:24
Autor: 

Kotorski karneval abrumao je Budvane i Tivćane.

Uz  Gradsku muziku, mažoretke “Fešta”  i plesnog studija “Alisa”, abrum je prekjučer bio u Budvi, a jučer u Tivtu i Kotoru.

Gradskoj muzici i mažoretkama pridružili su se članovi tivatske “Maškarade”.

Drugi abrum u Kotoru održat će se dan prije karnevala, 2. ožujka u 11 sati.

Nakon toga na Trgu od oružja nastupit će plesna grupa  Infinity dance, kao uvod u koncert grupe Trio Gušt.

Tradicionalni kotorski maskenbal održat će se u subotu 2. 3. od 20 sati u Poslovnom centru „Vukšić“. Goste će zabavljati Tri kvarta i Trio Gušt.

Prodaja ulaznica, po cijeni od 15,00 eura je na Kamenom kiosku od 9h do 12h i od 15h do 18h. Rezervacije na telefon br. 069/ 041 153.

Program Tradicionalnog Kotorskog Karnevala završava se u nedjelju, 3. 3. velikom karnevalskom povorkom glavnom gradskom saobraćajnicom, od 15 sati. Suđenje karnevalu bit će na Trgu od oružja, a spaljivanje na Maceu.

U karnevalskoj noći  nastupit će „Terraross“, poznati feštađunski orkestar iz Pulje i  Goran Karan s bendom „Vagabundo“.

Organizator fešte je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizator Turistička organizacija Općine Kotor, partner u organizaciji NVO „Fešta“ Kotor, a pokrovitelj je Općina Kotor.

Sponzori: Crnogorska komercijalna banka, Meridijan DMC, Javno komunalno poduzeće Kotor, Pomorski muzej Crne Gore Kotor, Tujko doo, Kotorska suvenirnica, Hostel Old town, Vodovod i kanalizacija Kotor, Cafe bar Siempre, Kotorska brijačnica.

Medijski sponzori: RTVCG, Radio Televizija Budva, Kotor TV, Radio Kotor, Radio Tivat, Radio Dux, Radio Herceg Novi, Radio Antena M, Radio Titograd, Travel Montenegro.