Luke umjetnosti kao nezamjenjiv dio KotorArta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. travnja 2019. - 8:56
Autor: 

KotorArt Don Brankovi dani muzike i ove godine pozivaju izvođače da se prijave na audiciju za program Luke umjetnosti. Audicija je otvorena za sve zainteresirane kandidate koji žele svirati ili nastupati s nekom drugom vrstom performansa na kotorskim pjacama u periodu održavanja festivala, od 13. srpnja do 13. kolovoza.

Prijava za audiciju je dostupna na adresi www.kotorart.me/audicija koju zainteresirani kandidati treba da pošalju do 15.  svibnja.

„Ovakvi nastupi su neizostavni dio programa KotorArt Don Brankovih dana muzike. U sklopu serijala Luke umjetnosti, već nekoliko godina zaredom javne gradske prostore pretvaramo u mjesta žive umjetnosti, dostupne i vidljive svima. Vjerujemo da umjetnost na pjacama obogaćuje život grada i doprinosi posebnoj atmosferi kotorskog Starog grada. Osim Kotora, programi su planirani i u marinama Porta Montenegra kao i Luštice Bay, naših dugogodišnjih partnera. Sva ova mjesta su sama po sebi inspiracija i idealna mjesta za umjetnost“, priopćili su iz PR službe festivala.

Za umjetnike izabrane na audiciji Festival osigurava: dozvole za nastupe u kotorskom Starom gradu u dogovorenim terminima, početne honorare, tehničku potporu, prostor za vježbanje i mogućnost prisustva programima festivala.

Više o audiciji može se pronaći na www.kotorart.me ,a ukoliko kandidati imaju dodatna pitanja, mogu se obratiti organizatorima na e-mail adresu program@kotorart.me.

KotorArt Don Brankovi dani muzike održavaju se od 13. srpnja do 13. kolovoza, pod pokroviteljstvom Ministarstva Kulture i Općine Kotor, kao i brojnih sponzora poput Luštice Bay, Coca Cole, Porto Montenegra, Turističke organizacije Kotor i drugih.