Luštica Bay financirala radove na Sportskoj dvorani Župa

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 31. svibnja 2016. - 11:13
Autor: 

Kompanija Luštica Development AD  je u financiranju sanacionih radova na dijelu zgrade stare opštine i sportske hale Župa u Tivtu, čime je nastavljena suradnja s Općinom  Tivat na unapređenju lokalne zajednice.

„Luštica Development je obezbijedila 5882 eura za zamjenu prozora i vrata. Ovom donacijom je zaokružen iznos od 150 hiljada eura koliko je za donacije i sponzorstva kompanija obezbijedila u 2015.godini. Toliki iznos je predviđen i u ovoj godini“, priopćila  je izvršna marketing menadžerica Luštica Development Slavica Milić.

Tijekom  prošle godine kompanija je sponzorirala sportske klubove „Teodo“, „Sloga, „Boka“, Aikido klub i druge, potom Centar za kulturu, monografiju Tivatski slikari i brošuru o Tivtu, nabavku prvih solarnih klupa, kao i radove u osnovnoj i srednjoj školi u Tivtu, sanaciju fasade stambeno-poslovne zgrade u Radovićima, kao i nekoliko donacija za zdravstveni sistem, poput Doma zdravlja Tivat, bolnice u Kotoru i drugo.

U okviru potpore  mladima i razvoju lokalne zajednice, sportskih i kulturnih sadržaja, Luštica Divelopment AD do sada je uložila 869. 000 eura za različite projekte, sportske i kulturne sadržaje i organizacije i javne ustanove u Crnoj Gori.

Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će kompanija nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice kroz financiranje kulturnih i sportskih aktivnosti, projekata iz oblasti energetske efikasnosti i slično.

„U jezgru našeg projekta koji se ubrzano razvija jesu aktivan, zdrav život, porodica i prijatelji, kultura, kao i razvoj lokalne zajednice. Zato i želimo da naše investicije u sport, kulturu i tivatsku zajednicu rastu jednako kao i naš projekat, i da zapravo zajedno, kao pravi partneri, kreiramo Luštica Bay kao vodeći centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu“, dodala je Milić.

Kompanija razvija projekt Luštica Bay, novi grad na Jadranu, koji će imati sedam hotela, dvije marine, prvi profesionalni golf teren s 18 rupa, više od 1000 stanova, 500 vila i gradskih kuća, sportske objekte i sadržaje, kao i druge objekte koji će upotpuniti izgled i funkcionalnost grada.