Luštica Bay kao potpora za izradu projekta grijanja u školama u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 14. prosinca 2015. - 11:51
Autor: 

Kompanija Luštica Development donirala je šest tisuća eura za sufinanciranje izrade projekta za opravku sistema grijanja u SMŠ „Mladost“ i OŠ „Drago Milović“. Izrada projekta će podrazumijevati popravku sistema grijanja, instalacija i tijela za zagrijavanje u obje škole ukupne površine više od deset tisuća  kvadrata.

„Zahvaljujemo se na podršci kompaniji Luštica Development koja će svojim učešćem doprinijeti da izrada projekta bude završena, što je preduslov za početak rekonstrukcije sistema grijanja“,  priopćile su ravnateljice  tih obrazovnih ustanova, Jovanka Vujačić i Ružica Lazarević.

Ministarstvo prosvjete je u suradnji s Općinom Tivat dogovorilo sufinanciranje generalne opravke zajedničkog sistema za grijanje u objektima ovih obrazovnih  institucija.

U okviru programa podrške lokalnoj zajednici kompanija Luštica Development, koja nadomak Tivta razvija novu turističku zajednicu Luštica Bay, tijekom ove godine je donirala oko 200.000 eura u različite oblasti, institucije, ustanove i projekte.

„Mogućnost da pomognemo i podržimo važne projekte u našoj zajednici pričinjava nam veliko zadovoljstvo. Naročito nam je važno kada podrška koju obezbjeđujemo pomaže rješavanju nekog od ključnih problema u školama, kakav je ovaj sa grijanjem, a koji doprinosi poboljšanju materijalno-tehničkih uslova u školama“, priopćila je Nevine Coutry, direktorica  marketinga .