„Mali pirat“ sutra na Ljetnoj pozornici u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 22. srpnja 2019. - 12:00
Autor: 

Sutra, 23.7.2019.,  s početkom u 21:30h na Ljetnoj pozornici u Tivtu, bit će igrana predstava „Mali pirat”, u režiji Milana Karadžića, po tekstu Aleksandre Glovački.

“Roman Anta Staničića “Mali Pirat” obilježio je  vrijeme i prostor koji svi rado pamtimo, a kroz projekte mu se rado i vraćamo.  Za mene je bilo posebno inspirativno vratiti se Tivtu poslije mnogo godina, u želji da uradim predstavu koja će biti rado gledana i igrana. Predstava “Mali pirat” je omaž dobrim stripovima, avanturističkim scenama i lucidnim filmskim rediteljima, sa jedne strane, a sa druge, suočavanje sa našim malim mjestima, i žiteljima, ne baš dobronamjernim spram naših junaka, onih rijetkih, koji imaju hrabrosti da budu drugačiji, svoji. Naša priča daje vjetar u leđa svima koji nose u sebi to zrno hrabrosti“ -  kazao je redatelj.

Igraju: Pavle Popović, Goran Slavić, Miloš Kašćelan, Jelena Đukić, Miloš Pejović, Marija Maša Labudović, Dubravka Drakić, Pavle Ilić, Sanja Popović, Branko Ilić, Marija Đurić, Jelena Simić, Katarina Krek, Branka Femić Šćekić, Omar Bajramspahić, Ivan Kašćelan.

 Predstava je namijenjena uzrastu od 7 godina, ali i za odrasle.

Rezervacija karata: 069342799