„Mjesec zdravlja“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 08. travnja 2019. - 10:49
Autor: 

U organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat i u suradnji s tivatskim institucijama, povodom travnja, „Mjeseca zdravlja“, tradicionalno, i ove godine, planirane su sljedeće aktivnosti:

*Prezentacija projekta „TIVAT YOUTH FRIENDLY CITY“ i Europske omladinske kartice koja je specijalno dizajnirana za Tivat, s motivima Školskog broda Jadran.

*Slikarsko platno - u suradnji sa JU Muzej i galerija Tivat, građanima Tivta će biti omogućeno da cijeli mjesec, veliko slikarsko platno, koje će biti postavljeno na Trgu od kulture, oslikaju svojim porukama na temu zdravlja.

*Posjet najstarijim građanima Tivta - Najstarije građane Tivta posjetit će volonteri i vršnjački edukatori Omladinskog kluba s geronto domaćicama, a u suradnji s Crvenim križom Tivat.

*Preventivni pregledi - u suradnji s Domom zdravlja, za korisnike/ce, općinskog servisa „Pomoć i njega u kući“ predviđeni su preventivni pregledi .

*Masovna „Trka zdravlja“ za djecu iz vrtića i najmlađe učenike osnovnih škola bit će organizirana na stadionu FK Arsenal.

*„DA BI IMALI DRVO, POSADI SADNICU PRVO“ - raspodjela sadnica.