"Nakon ove utakmice nastavit ćemo snažno europski put i jačanje stabilnosti i državnosti Crne Gore"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 16. lipnja 2020. - 18:28
Autor: 

Danas je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obavio najavljene konzultacije s liderima parlamentarnih stranaka iz vladajuće koalicije. Tema razgovora bili su predstojeći izbori na državnoj razini, kao i niz izbornih procesa u pojedinim općinama. U Vili Gorica, gdje su konzultacije i održane, bio je i predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović. U konstruktivnom razgovoru razmijenjena su mišljenja o najboljem terminu za izbornu utakmicu, pri čemu je potenciran kraj VIII. ili početak IX. mjeseca, kao odgovarajući s obzirom na očekivani drugi ciklus pandemije covida - 19. 

"Crna Gora će nakon parlamentrarnih izbora nastaviti snažno evropski put i jačanje stabilnosti i državnosti, poručio je predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović, a kako prenosi MINA.

On je nakon razgovora sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem rekao da su imali konstruktivan razgovor u duhu dobrih koalicionih odnosa. 

Vuksanović je kazao da je HGI prihvatila poziv Đukanovića za konzultacijama, i dodao da poštuju institucije sistema, a samim tim i instituciju predsjednika.

“Vjerujemo da ćemo nakon ove utakmice nastaviti snažno europski put i jačanje stabilnosti i državnosti Crne Gore”, poručio je Vuksanović.