Nastavak edukativno-kreativnih radionica Kineski kroz igru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 18. travnja 2021. - 9:06
Autor: 

Uoči Dana kineskog jezika Ujedinjenih nacija koji se obilježava 20. 4., Kulturni centar ,,Nikola Đurković'' Kotor / Gradska biblioteka i čitaonica i Udruženje za promociju sinologije Kotor organiziraju nastavak edukativno-kreativnih radionica ,,Kineski kroz igru'' od ponedjeljka 19. 4. 2021. godine.

Radionice su besplatne i održavat će se do kraja školske godine. U tom periodu kombinirat će se online nastava i druženje uživo u press dvorani Kulturnog centra ,,Nikola Đurković'' Kotor.

Tijekom naredna dva tjedna radionice će se održavati online u starom terminu - ponedjeljkom od 16 do 17:30 sati preko Zoom platforme.

„Otkrijte kineski jezik na zabavan i kreativan način uz oprobane metode ,,Kineski kroz igru'' posebno kreirane za osnovce i istovremeno upoznajte Kinu uz malu školu sinologije! Kao i do sada naš rad uključivaće opšte i svakodnevne teme bliske osnovcima i početnicima uopšte kao što su pozdravi, predstavljanje, brojevi i datumi, države i jezici, zanimanja, prevozna sredstva, dnevna rutina, školski predmeti i terminologija u vezi sa školom, djelovi tijela, predmeti u svakodnevnoj upotrebi, kuća, namještaj i prostorije u kući, životinje, boje. Zašto je važno učiti kineski jezik, šta smo do sada postigli i više o metodama koje koristimo možete saznati na web sajtu  kineskikrozigru.simplesite.com. Predavač na radionicama je sinološkinja dr Jelena Stjepčević a vode se uz asistenciju bibliotekarske savjetnice Jasmine Bajo“, poručuju organizatori.

Kontakt: 069 351 574