Natječaj za izložbu „Kotorski likovni umjetnici“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 13. listopada 2020. - 11:03
Autor: 

Gradska galerija Kotor i ove godine, povodom Dana Općine  Kotor, priprema tradicionalnu godišnju izložbu likovnog stvaralaštva u Kotoru, pod nazivom „Kotorski likovni umjetnici 2020.“

„Pravo učešća na izložbi imaju svi likovni i primijenjeni umjetnici koji su rođeni u Kotoru ili žive i stvaraju na teritoriji opštine Kotor, a koji su diplomirali na akademijama likovnih ili primjenjenih umjetnosti. Svi likovni i primijenjeni umjetnici zainteresovani za učešće na ovoj izložbi, a koji zadovoljavaju postavljene kriterijume, treba da donesu 2 do 3  rada u Gradsku galeriju Kotor, najkasnije do 12. novembra ove godine, svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Fotografije radova sa kataloškim podacima, kao i kratku biografiju, treba poslati na adresu gradskagalerijakotor@t-com.me“.

Tročlani stručni žiri zasjedat će 13.11., napraviti selekciju radova za izložbu i donijeti odluku o dodjeljivanju ,,Nagrade za najbolji likovni rad nastao u Kotoru u 2020. godini'' te stoga radovi koji budu predati nakon 12. 11. ne mogu i neće biti prihvaćeni.

Izvor: Radio Kotor