Nova godina u Tivtu u znaku humanosti

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 22. prosinca 2017. - 9:38
Autor: 

Turistička organizacija Tivta i ove godine tradicionalno organizira manifestaciju Doček dječje Nove godine.

Svečanost će se održati 30.12.2017.godine, a ove godine poprima jedan novi sjaj.

„Za naše najmlađe i najslađe goste smo pripremili brojna iznenađenja i to: predstavu pod nazivom ,,Začarani Djeda Mraz” , pantomimičare, Face painting, Klovn modeling, Djeda Mraz balon show, Djeda Mraza na štulama, kao i performere koji će svojim neodoljivim izvođenjem zabavljati sve prisutne i velike i male na gradskoj rivi Pine.Program će početi u 10:00 h uz lokalne plesne klubove: Modest, Enigmu i Bellissimu sa svojim brojnim neodoljivim koreografijama, praćeni muzikom resident DJ Mallexa koji će se ovim povodom posebno potruditi i prirediti nam pravu dječju žurku. Nakon zabavnog programa, Djeda Mraz će podijeliti poklone prisutnoj dječici, a za poklone se pobrinula kompanija ,,Polar Clean” iz Tivta. Pozivamo svu djecu, kao i njihove roditelje da nam se pridruže da zajedno proslavimo Dječju Novu godinu!“

Odrasli će iste večeri moći uživati u nastavku redovnog novogodišnjeg programa  koji će početi u 21 sat uz lokalni bend  “Light under the black mountain”  i Danijela Alibabića.

Cjelokupni novogodišnji program u Tivtu imat će humanitarni karakter.

Na gradskoj rivi Pine od 25.12. do 8.1.2018.godine  će biti izložena kutija za dobrovoljni prilog. Turistička organizacija Tivta poziva sve ljude otvorenog srca da se priključe prikupljanju sredstava koja će dana 8.1.2018.godine biti proslijeđena  Dnevnom centru za djecu s posebnim potrebama, kao i u druge humanitarne svrhe.