Novogodišnje čestitke djece Tivta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 29. prosinca 2017. - 10:39
Autor: 

Djeca Tivta, učenici tivatskih škola i vrtića, prenijeli su predsjednici Općine Tivat Snežani Matijević, novogodišnje čestitke i lijepe želje, na prijemu koji je danas organiziran  u prostorijama Općine Tivat. Ovaj događaj tradicionalno svake godine organizira  NVU “Djeca Tivta” u suradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat.

“Neka vam se ostvare svi vaši snovi, i oni stari i oni novi”, poželjeli su najmlađi.

Predsjednica Općine pozdravila je učenike škola i mališane iz vrtića, poželjevši im zdravlje sreću i mnogo uspjeha u narednoj godini.

U “Novogodišnjoj čestitki” sudjelovali su učenici  OŠ “Drago Milović”, OŠ “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, Muzičke škole, predstavnici djece iz JPU “Bambi”. Osim djece prijemu su prisustvovali direktori spomenutih  obrazovnih ustanova, a ispred NVU “Djeca Tivta” Slavica Vulanović.

Samostalna savjetnica za kulturu, Ana Ivanović, zahvalila je  školama i NVU “Djeca Tivta” na dobroj suradnji i podsjetila na podršku i pomoć koju je Općina a Tivat u prethodnom periodu pružala za poboljšanje uvjeta, a rada škola i realizaciji njihovih planova aktivnosti.