Novogodišnji prijem za djecu Tivta

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 28. prosinca 2018. - 8:21
Autor: 

Predsjednik Općine  Tivat  dr.  Siniša Kusovac razmijenio je novogodišnje čestitke i želje s predstavnicima učenika tivatskih obrazovnih institucija, na prijemu koji u zgradi Općine tradicionalno organiziraju  NVU “Djeca Tivta” i Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti.

Predsjednik Općine  je pozdravio učenike škola i mališane iz vrtića i poželio im zdravlje, sreću i mnogo uspjeha u narednoj godini.

“Kroz život treba da imate ideju vodilju, da učite i da se držite za ruke, jer samo tako možete savladati probleme i nedaće”, rekao je predsjednik.

Sekretarka za kulturu, mr. Dubravka Nikčević, poželjela je prisutnima uspješne blagdane  i istakla odličnu suradnju,  koju Općina Tivat ima kako s obrazovnim ustanovama tako i s NVU “Djeca Tivta”, zahvaljujući kojima se ovaj prijem u kontinuitetu održava već 19 godina.

Predsjednica NVU “Djeca Tivta”, Slavica Vulanović, zahvalila je Općini i Tivat na potpori  i razumijevanju.

Novogodišnje želje i čestitke svojih drugara, predsjedniku i njegovim suradnicima prenijeli su učenici  iz osnovnih škola “Drago Milović” iz Tivta i “Branko Brinić” iz Radovića, SMŠ “Mladost” , Muzičke škole i predstavnici djece iz JPU “Bambi”. Prijemu su prisustvovali i  ravnatelji i nastavnici spomenutih ustanova i Slavica Vulanović u ime NVU “Djeca Tivta”.