Društvo

KC Nikola Đurković - program „Ponovo radi bioskop"

Program „Ponovo radi bioskop: Savremeni crnogorski film 2017-2023“, koji Filmski centar Crne Gore i Crnogorska kinoteka realiziraju u partnerstvu s digitaliziranim bioskopima i centrima za kulturu ovog četvrtka, 18.

Pročitajte više

Konferencija "Budućnost jadranske prošlosti - Izazovi podvodne kulturne baštine Jadrana za održivi razvoj turizma"

Jadransko more krije bogatstvo podvodnih arheoloških nalazišta, od drevnih olupina brodova do potopljenih arheoloških pejzaža.

Pročitajte više

„Zaštita kulturne baštine u vrijeme krize“: Međunarodna muzejska konferencija u Tivtu

U eri kada je kulturna baština sve više ugrožena oružanim sukobima, prirodnim katastrofama, nelegalnim iskopavanjem i trgovinom, ali i nemarom za njeno očuvanje i brigu, održava se međunarodna muzejska konferencija kod nazivom “Za

Pročitajte više

Predsjednik HGI - ja u emisiji Duel na RTCG - u

U utorak, 16.4.,  na Parlamentarnom kanalu RTCG - a,  u emisiji Duel,  gostovat će Adrijan Vuksanović, zastupnik u Skupštini Crne Gore i predsjednik   HGI - ja i Dejan Đurović, zastupnik Nove srpske demokratije.

Pročitajte više

Glazbena diva Tereza Kesovija održala spektakularan koncert u Tivtu

Sinoć je u Velikoj dvorani tivatskog Centra za kulturu  koncert održala glazbena diva Tereza Kesovija. Pred punom dvoranom, nizali su se hitovi, koji žive pedeset i više godina.

Pročitajte više

Završetak aktivne i prethodne registracije - OBJAVA BIRAČIMA

Poštovani državljani Republike Hrvatske,

Pročitajte više

45 godina od razornog potresa

Prije 45 godina  na današnji dan 15.travnja 1979. godine u 7 sati i 19 minuta, razoran  potres pogodio je Crnu Goru.  Epicentar je bio petnaestak kilometara od crnogorske obale između Bara i Ulcinja u moru.

Pročitajte više

Kokotići u podne - 14.4.

Otpadne vode i čvrste stvari.

 

 

Ova emisija je realizirana uz financijsku potporu Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore

Pročitajte više

Reagiranje predsjednika Općine povodom incidenta na Pinama

"Najoštrije osuđujem incident koji se danas desio na Pinima i apelujem na Upravu policije da se u što kraćem roku utvrdi odgovornost huligana koji su učestvovali u incidentu, ali i  onih službenika policije/odgovornih lica koji su dozvolili da se

Pročitajte više

Braća Marijan i Marin Šaltić briljiraju u matematici i vole šah: Sestra Matea otvorila nam je vrata, u Dubrovniku smo kao kod kuće

Braća Šaltić briljirali su na županijskom natjecanju iz matematike u svojim kategorijama, nižu uspjehe od osnovne škole, nadareni, izvrsni su učenici, pasionirani šahisti, jedan ljubopitljiv, a drugi odmjeren.

Pročitajte više

Fešta Kamelija tradicionalno održana u Stolivu

Manifestacija Fešta Kamelija, održana je danas u Stolivu, u organizaciji NVU Kamelija, u suradnji s Mjesnom zajednicom Stoliv, a uz potporu TO Kotor.

Pročitajte više

Vuksanović - vodimo se principima i odani smo svojoj konzistentnoj politici

Na Gradskoj TV gostovao je Adrijan Vuksanović, zastupnik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Hrvatske građanske inicijative. On je u Emisiji Pressing iznio stavove o aktualnim političkim temama.

Pročitajte više

Stranice

Subscribe to Društvo