Obilježen 35. rođendan Radio Tivta

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. studenog 2017. - 10:50
Autor: 

Radio Tivat je jučer proslavio 35. godina postojanja i djelovanja svečanošću koja je bila održana u hotelu „Palma“ u Tivtu.

Na početku večeri nazočnima se obratio Mašo Čekić, koji je istakao kako ga veseli to što se prva ekipa Radio Tivta okupila da zajedno proslave ovu obljetnicu, te je poželio Radiju još puno godina i uspjeha. „Ne znam ni za jedan radio na ovim našim balkanskim prostorima koji za 35 godina nije imao nijednu ozbiljnu kritiku. Upravo takav je Radio Tivat i želim mu da takav i ostane“, kazao je on.

„Sve ove godine Radio Tivat se trudio da bude objektivan, korektan i profesionalan medij, koji će Tivćani rado slušati i sa kojim će se ponositi, a portal i rado čitati. Čini se da smo i uspjeli u tome. Održala nas je upravo ta veza sa slušaocima i naša želja da opravdamo povjerenje“, obratio se brojnim posjetiteljima direktor Radio Tivta Dragan Popadić, koji je istakao da treba 35 godina da se stvori radio, a samo jedan dan da se uništi. On je naglasio da Radio Tivat ima još puno planova što se tiče unaprjeđenja programa i portala, te da je ponosan na svoje zaposlene, jer su odani ne njemu, već profesiji.

Sve nazočne pozdravila je i predsjednica Općine Tivat Snežana Matijević: „Vi ste nastavljači tradicije,  profesionalnog novinarstva, koja već tri decenije predano bilježi tivatsku stvarnost. Mašo Čekić, Neven Staničić, Blaženka Vučurović postavili su temelje koje Dragan Popadić, kao direktor Radija, uspješno nadograđuje. Svi smo svjedoci da svakog dana u Tivtu postoji mnogo događaja koje treba ispratiti; mnogo tema o kojima građani žele i moraju da znaju.  I ja vam čestitam što uspijevate ići u korak sa vremenom. Svi mi koji želimo znati šta je to što se u Tivtu dešava, znamo adresu sajta i frekvenciju Radija na kojoj to možemo i doznati. Upravo ova pravovremenost i velika količina informacija uliva povjerenje građanima. Imati njihovo povjerenje, to opravdava postojanje radija. Tako se ostvaruje i javni interes u oblasti informisanja našoj zajednici.“

Goste je zabavljao bend „Toć“, koji je napravio sjajnu atmosferu.