Održan prvi Street day u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 19. rujna 2019. - 8:50
Autor: 

Prvi Street day u Tivtu održan je u organizaciji Sekretarijata za komunalne poslove saobraćaj i energetsku efikasnost, uz sudjelovanje građana, turista, mališana vrtićkog i školskog uzrasta u drugih ljubitelja sportsko-zabavnih aktivnosti. Interaktivna manifestacija dio je aktivnosti planiranih u okviru obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti.

Maštovita akcija upriličena je u ulici II Dalmatinske, koja je na dva sata bila zatvorena za promet i prepuštena mašti sudionika za igru, učenje, kreacije, serviranje ukusnih đakonija, umjetničko oslikavanje dječjih lica, učenje sporta, plesa, crtanja i još mnogo toga. 

Zadovoljstvo prolaznika, koji su se zaintrigirano se raspitivali o kakvoj manifestaciji je riječ,  je bila više nego očigledna, mnogi  su se spontano i pridružili događaju ne krijući oduševljenje. Ugostitelji iz objekata u neposrednom okruženju nisu krili zadovoljstvo, i osigurali su asistenciju ovom nesvakidašnjem događaju.

Kreativno osmišljenu aktivnost sudjelovanjem su podržali: OŠ „Drago Milović“, „Arcadia Academy“, „Knightsbridge school“, šahisti Tivta,  KK klub Probasket Tivat,  Dom zdravlja Tivat, i „Moja podrška dojenju Crna Gora“. Akciju su podržali i restoran Montenegrino, Addico Banka, Crveni Krst, NVO Djeca Tivta sa slikarskom radionicom  i neumorni plesači plesnog kluba Salsa Cubanos kao i NVO Maslina iz Tivta. 

I ova akcija kao uostalom i kompletan Europski tjedan mobilnosti ne bi bio ovako uspješan bez nesebične pomoći tivatskog poduzeća Komunalno doo, koje je asistiralo u kompletnoj organizaciji.