Održana 18. po redu Žučenica fest na Pinama

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 25. lipnja 2022. - 8:32
Autor: 

Sinoć je na Pinama održana 18. po redu Žućenica fest, uz brojne delicije, koje su pripremile Organizacija žena Tivta, Kolo srpskih sestara, kavačka Alamaka, Harlekin iz Donje Lastve, Koložunj, a ove godine su se pridružile i žene iz Grblja. Organizator manifestacije je Organizacija žena Tivat, uz pokroviteljstvo Općine Tivat i Turističke organizacije Tivta.

Osamnaestu po redu manifestaciju otvorio je predsjednik Općine Željko Komnenović: „Lijepo je vidjeti punu gradsku rivu, pune štandove, vrijedne ruke tivatskih žena i svih onih koji su se odazvali pozivu i napravili delicije. Osamnaest godina je dug period, u kojem su Organizacija žena i Žućenica fest uobličila gastro i turističku ponudu grada. Opština će uvijek podržavati Organizaciju žena i Žućenica fest i nastojaćemo da se to unaprijedi koliko god može“.

Prisutne je pozdravila i predsjednica Organizacije žena Tivta Blaženka Vučurović, koja je izrazila zahvalnost svima koji su sudjelovali u organizaciji, kao i damama koje su spremile delicije od žućenice.
Prisutni su bili u prilici uživati i u nastupu Glazbeno prosvjetnog društva Tivat, koji kao i uvijek doprinese svojim nastupom manifestaciji na najbolji način.