Održana košarkaška utakmica povodom obilježavanja nedjelje mobilnosti u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 22. rujna 2016. - 9:24
Autor: 

Povodom obilježavanja Nedjelje mobilnosti u Općini Tivat, usmjerene na promociju održivog transporta, ali i sportskih aktivnosti i zdravih stilova života, održana je prijateljska košarkaška utakmica između zaposlenih na projektu Porto Montenegro i  zaposlenih u Općini Tivat. Porto Montenegro tim je  pokazao svoju spretnost na terenu rezultatom 42:32 u svoju korist, u Gradskom parku, ali, prvenstveno, zajedno sa svojim sportskim protivnicima, poslao poruku da su sportska neformalna okupljanja još jedan od načina za ostvarenje zdrave lokalne zajednice.

„Marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro je projekt Tivta i svih njegovih građana –u bliskoj saradnji s lokalnom upravom Tivta i žiteljima grada radimo na ostvarenju kvaliteta života u lokalnoj zajednici. S tim u vezi, odigrali smo prijateljsku utakmicu baš na košarkaškom terenu u Velikom gradskom parku, kojeg smo obnovili prije dvije godine u sklopu projekta društveno-odgovorno djelovanja Zajedno za zajednicu, i u njega uložili preko 25.000 eura“, istakla je PR koordinatorica  Porta Montenegra Kristina Škanata, koja je za sljedeću godinu i najavila slične zajedničke projekte s lokalnom zajednicom.

U sklopu obilježavanja Nedjelje mobilnosti u Općinii Tivat, zaposleni na projektu Porto Montenegro održali su svojevrsno „Zeleno obećanje“, i jučer pješice ili biciklom došli na posao.