Održana svečana dodjela nagrada najkreativnijim sudionicima manifestacije "Bokeljska noć"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 29. kolovoza 2017. - 8:57
Autor: 

U Galeriji Kulturnog centra "Nikola Djurkovic"  u Kotoru održana je  svečana dodjela  nagrada najkreativnijim  sudionicima manifestacije " Bokeljska noć".  Nagrade su uručili Marija Bernard, v.d. ravnateljica Kulturnog centra, koji je ujedno i organizator manifestacije i  Mirza Krcić, ravnatelj  TO Kotor - u ime suorganizatora.

Uz zahvalnost na sudjelovanju  i čestitke na osvojenim nagradama, organizatori su izrazili  želju i nadu za buduću suradnju, posebno se osvrnuvši na ovogodišnje sudionike iz Tivta i Herceg Novog .

"Sigurni smo da će sledeće godine biti prisutan veći broj barki iz susjednih opština i da njihovo učešće više neće biti izuzetak, već da će postati tradicija."

Pobjednička barka dolazi upravo iz Herceg Novog, pod nazivom "Veliki dok Bijela", kojoj je pripala i novčana nagrada u iznosu od 1.500,00€.

Druga nagrada dodijeljena  je kreaciji "Energetska efikasnost Crne Gore" i iznos od 1.000,00€, dok je treće mjesto i 500,00€ pripalo barci pod nazivom "Vatrogasnica".

Također, dodijeljene su i četiri specijalne nagrade od po 250,00€, i to kreacijama: "Starac i more", "Radno mjesto", "Most na Verige" i "Gdje su dobri, stari meštri".

Nagrade u vidu vaučera za večeru koje je osigurao  jedan od sponzora , picerija Galija iz Tivta,  osvojile su barke "Nova ploča" i "Polja maka".

Do sljedeće fešte svi mogu uživati u bogatom programu,  koji zaposleni  Kulturnog  centra "Nikola Đurković"  pripremaju za građane Kotora i posjetitelje iz okruženja.