Održane V. „Omladinske igre bez granica“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 27. studenog 2019. - 11:18
Autor: 

Pete „Omladinske igre bez granica“ održane su na šetalištu Pine u Tivtu, u sklopu manifestacije “Novembarski dani”, a u organizaciji Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja Općine Tivat.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Džudo kluba Tivat, druga je bila ekipa OŠ Drago Milović, dok su trećeplasirani bili učenici SMŠ Mladost.

Pozdravom sudionicima, Igre je otvorila Darka Ognjanović, sekretarka Sekretarijata za mlade, sport i socijalna pitanja.

„Pozdravljam vas u moje i u ime predsjednika opštine, koji je zbog obaveza bio spriječen da nam se danas pridruži. Ovo je rekord po broju prijavljenih ekipa. Nadam se da ćete se zabaviti, kao i svih prethodnih godina. Neka pobijedi najbolji, najbrži, najkreativniji, najmaštovitiji. Ali, suština je da ponesete lijepe utiske i da igra bude fer plej“ – kazala je Ognjanović.

Na gradskoj rivi devet ekipa natjecalo se u osam disciplina: preskakanje automobilskih guma, trka u vrećama, šutiranje penala i druge. Sa po 7 članova i jednom zamjenom snage su odmjerile ekipe: Komunalno doo, JK Delfin, OŠ Drago Milović, SMŠ Mladost, Džudo klub Tivat, OŠ Branko Brinic, Muzička škola i Omladinski klub i SRK Pagar.