„Okom Tivćana“ - fotografije, projekcija filma i nastup klape Jadran

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 19. travnja 2022. - 8:57
Autor: 

U okviru kolektivne izložbe fotografija „Okom Tivćana“ , sinoć su u  Muzeju i galeriji Tivat proglašene  najbolje plasirane fotografije izabrane putem online glasovanja. Proglašenje najboljih upotpunila je projekcija filma Jane Radan „U po' bande“ i nastup klape Jadran, program u sklopu manifestacije Festival vjetra.

Ove godine u suradnji s JK „Delfin“, a povodom Festivala vjetra, tradicionalna izložba fotografija je  bila na temu „Tivat od vjetra“. Publika je imala priliku da putem online glasovanja na Instagram profilu institucije, odabere najbolje koje će se naći u kalendaru za 2023. godinu.

Jelena Bošković, direktorica Muzeja i galerije Tivat je izrazila zahvalnost svima koji su sudjelovali na izložbi te rekla da se glasovanjem  istaklo 12, tj. 13 radova ( jer su dva rada imala isti broj glasova). Također je istakla da je cilj izložbe  potaći naše sugrađane da fotografiraju i  ispoljavaju svoju kreativnost. Iz spomenutog razloga, sve će fotografije biti dio kalendara za 2023. godinu.

Antonela Stjepčević, jedna od organizatora Festivala je zahvalila Muzeju i galeriji na podršci, kao i Centru za kulturu.