Parrish - značajno je što Hrvati imaju svog predstavnika u Parlamentu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 01. lipnja 2024. - 8:33
Autor: 

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative i šef Poslaničkog kluba DUA - HGI sastao se u Skupštini Crne Gore sa Scott Parrishom iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, zaduženim za političko - ekonomsku sekciju.

U srdačnom i otvorenom razgovoru Vuksanović je zahvalio američkoj administraciji na snažnom doprinosu demokratskim procesima u našoj zemlji i upoznao sugovornika s društvenim i političkim prilikama u Crnoj Gori. Istakao je da se stranka na čijem je čelu, od samog početka svojeg djelovanja, snažno zalaže za crnogorsko članstvo u NATO savezu i u Europsku uniju, a dala je pečat i obnovi crnogorske nezavisnosti.

Gospodin Parrish je izrazio zadovoljstvo što hrvatski narod ponovno ima svojeg predstavnika u Parlamentu i istakao značaj te činjenice u cilju ostvarovanja svojih prava. Sugovornici su se suglasili da je crnogorska multikulturalnost dragocjena vrijednost koju treba njegovati i čuvati. Vuksanović je istakao zadovoljstvo kontinuiranom komunikacijom koju ima s Ambasadom SAD - a i izrazio spremnost za daljim jačanjem te važne relacije.