Počela primjena mjera suzbijanja devijantnog ponašanja u blizini škola

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 26. prosinca 2018. - 10:56
Autor: 

Ilustracija

Služba obezbjeđenja i zaštite dvorišta OŠ „Drago Milović“ i „SMŠ Mladost“ u popodnevnim i večernjim satima  počela je s radom krajem prošlog mjeseca,  a nedavno je uveden i video nadzor dvorišta i parkinga kod škola u Tivtu.

Set mjera zaštite i sigurnosti  učenika i suzbijanja devijantnog ponašanja u školskim dvorištima,  koji realizira Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, dogovoren je na sastanku predsjednika Općine  Tivat Siniše Kusovca s ravnateljicama  tivatskih škola Jovankom Vujačić i Ružicom Lazarević, predsjednicom Savjeta roditelja Anom Matijević, predstavnicom školskog odbora Ivanom Soldat, načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Tivat Draganom Kontićem i sekretarkom za mlade, sport i socijalna pitanja Darkom Ognjanović.

Na inicijativu predsjednika Kusovca, obodom dvorišta Osnovne škole „Drago Milović“ i Srednje mješovite škole „Mladost“ bit će pojačana i konstrukcija ograda. Također, povećan je i broj policijskih patrola u ovom dijelu, posebno u večernjim satima.

Sa sastanka je ranije upućen zajednički apel roditeljima, nastavnom osoblju i svim građanima da obvezno prijave Odjeljenju bezbjednosti neprimjerno ponašanje kako učenika tako i drugih građana u dvorištu i neposrednom okruženju škola.