Porto Montenegro na Internacionalnom sajmu nautike

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 04. svibnja 2015. - 13:03
Autor: 

Kompanija Adriatic Marinas predstavila je svoj projekt Porto Montenegro – tivatsku marinu za superjahte i luksuzno nautičko naselje, na 33. Internacionalnom sajmu nautike u Palma de Majorci, odnedavno specijaliziranom za superjahte (Boat Show Palma & Palma SuperYacht) koji se ove godine održava od 30. travnja do 04. svibnja.

Ova manifestacija jedna od najvažnijih nautičkih događaja pred-sezone kada su u pitanju prezentacije superjahti, noviteti u nautičkoj industriji, ali i specijalističkih tehničkih usluga jahting mreže Sredozemlja.

„Kao dobitnici prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015. koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), i ovogodišnji domaćini manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 2. do 5. juna, imamo potencijale da postanemo vodeća matična luka za najveće superjahte koje plove Mediteranom“, istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Bili Kaneljas, na svečanom koktelu za novinare koje je Porto Montenegro organizirao na sajmu, koji je održan 30. travnja pred više desetina predstavnika medija iz oblasti nautike i jahtinga.

Na Sajmu u Palma de Majorci, prezeentirano je preko 3.000 nautičkih brendova i kompanija, što je za 75% više izlagača u odnosu na broj od prije 3 godine. To pokazuje da ova nautička manifestacija uživa značajno povjerenje najuglednijih ljubitelja i aktera jahting industrije.